0
Domaći fudbal

FOTO: B4 Slovenija

MOLIMO GOSTE DA POLAKO I BEZ PANIKE NAPUSTE HOTEL: Preterao sa alkoholom, izazvao paniku i ‘izbacio’ ekspediciju Čukaričkog iz smeštaja usred noći! (FOTO)

Objavljeno: 06.07.23 u 12:00

‘U piću je teška pijanica, a u kavzi ljuti kavgadžija!’

Treću godinu u nizu ekspedicija Čukaričkog letnje pripreme za novu sezonu održava na Bledu. Atraktivna turistička destinacija u Sloveniji nudi Brđanima sve što je potrebno kako bi nastavili kontinuirano da nižu uspehe i ispisuju zlatne stranice klupske istorije.

HotSport sa lica mesta prati izrazito zahtevene treninge belo-crnih, koji su juče zvanično započeli drugu nedelju priprema u gradu koji broji tek nešto više od 5.000 stanovnika.

FOTO: FK Čukarički

 

Delovalo je da je sreda u programskoj šemi upisana kao još jedan uspešan, u miru završen dan, ali jedna osoba bila je dovoljna da izazove suprotan efekat.

Oko dva časa iza ponoći u hotelu ‘Park‘ aktiviran je protivpožarni alarm. Na razglasu je neprestano na više jezika gostima ponavljano upozorenje da u miru i bez panike napuste najpre svoje sobe, a potom i hotel.

Vatru i dim niko nije uspeo ni da primeti, a razlog je prost – nije je ni bilo. Nekoliko neprijatnih minuta, u kojima su pospani gosti u brzini silazili niz stepenice, prekinulo je obaveštenje hotelskog osoblja. Ubrzo su svi shvatili da je reč o lažnoj uzbuni.

Naime, jedan od gostiju u hotelu odlučio se na noćni provod i preterao prilikom konzumiranja alkohola. Po povratku u hotel, nehotice ili ne, on je aktivirao alarm. Procedura je morala da se ispoštuje dok se svi nisu uverili da je situacija bezbedna.

Besana noć nije omela Brđane u nameri da i naredni jutranji trening, obavljen od 10 časova, odrade maksimalno predano i na vrhunskom nivou.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter