0
Evroliga

Ben Bentil (L) and Achille Polonara Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRAJ SAGE: Polonara zvanično potpisao na dve godine!

Objavljeno: 06.07.23 u 17:25

Odlučio je da karijeru nastavi u Italiji.

Italijanski košarkaš Ahile Polonara prethodnih nedelja usko se povezivao sa ekipom Crvene zvezde i donekle je bilo očekivano da bude predstavljen kao novo pojačanje tima sa ‘Malog Kalemegdana’. Ipak, nešto se u pregovorima izjalovilo, što je iskoristio Virtus iz Bolonje i ekspresno poslao ponudu za Polonaru.

Polonari se ponuda dopala i odlučio je da stavi paraf na ugovor sa timom iz svoje zemlje. On je sa ekipom Virtusa potpisao ugovor na dve godine.

Ovo takođe može da znači, da će potencijalni transfer Dobrića u Virtus biti veoma upitan, jer je ta pozicija sada popunjena.

Polonara je i prethodne sezone povezivan sa Crvenom zvezdom, ali tada nije mogao da dođe, jer su ‘crveno-beli’ imali onu sada već čuvanu zabranu registrovanja igrača.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter