1
Lifestyle

FOTO: Screenshot

JOKIĆ UŠAO U PRODAVNICU DA KUPI PIVO, A KASIRKA NIJE ZNALA KO JE: Njena izjava je postala hit!

Objavljeno: 06.07.23 u 23:10

Džoker na zasluženom opuštanju.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je osvojio NBA ligu sa svojim Denverom pobedivši Majami Hit rezultatom 4:1 u finalnoj seriji. Jokić je pedvodio Nagetse do prve titule u svojoj istoriji, a takođe je i proglašen MVP-jem finala On se nakon parade koja organizovana nakon fanstastičnog upseha i proslave, uputio put Sombora, gde je prisustvovao konjičkim trkama.

On je svoj odmor nastavio u Italiji, a sada je viđen u jednoj prodavnici u Goraždu u Bosni i Hercegovini, a verovatno se uputio na rafting na Tari Kako prenosi Klix.ba Jokić je svratio u market u naselju Bačci gde je pazario pivo i sokove. Međutim, prodavačica po imenu Dina nije prepoznala da je čuveni MVP došao da kupuje kod nje i njena izjava je postala hit.

Ona je bila zadivljena njegovom visinom i rekla mu da bi trebalo da bude košarkaš. Brzo se saznalo da je Jokić tu, a radnik na viljuškaru ga je prepoznao. Vlasnik marketa Dino Zorlak rekao je da su i Nikola, ali drugi uvek dobrodošli.

– Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a posle su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da veruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmejala. Mi smo naravno podelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvek dobrodošli i u Goražde i kod nas. – istakao je Zorlak za Klix.ba.

5
2

1 Komentara

  1. Pravila se da ga ne poznaje, zato što je Srbin. Srbima čak ne žele da prodaju robu opšte, kažu im da tu nema ništa za njih, nego da idu u Srbiju.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter