0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Hamad Medjedovic (SRB) v Laslo Djere (SRB) Beograd, 19.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐERE NAPRAVIO IZNENAĐENJE I ODIGRAO MEČ KARIJERE: Odlična predstava protiv favorita!

Objavljeno: 06.07.23 u 22:30

Sjajan uspeh.

Nakon što je neprikosnoveni Novak Đoković obezbedio plasman u narednu fazon Vimbldona, pobedivši Džordana Tompsona 3:0, sada je to uradio i Laslo Đere koji je bio bolji od 32. igrača na svetu, Amerkinaca Bena Šeltona 3:1 (3:6/6:3/7:6/6:3). Prvi set je izgubio, što je verovatno posledica umora nakon isrcpljujućeg meča sa Kreseijem, koji je okončan iza ponoći.

Đere se probudio u drugom setu, napravivši dva brejka, jedan više u odnosu na protivnika i tada je preokrenuo stvari u svoju korist. U trećem setu nije bilo brejkova, već su odigrali taj-brejk, gde je srpski teniser bio za dlaku bolji. U poslednjem delu susreta, Laslo je rutinski priveo susret kraju.

Ovo je ujedno Đereov najbolji rezultat na travnatoj podlozi u Londonu, a u narednom kolu ga očekuje ozbiljnija prepreka u vidu Stefanosa Cicipasa.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter