0
Evroliga

Andrija Gavrilovic i Milan Tomic ABA Liga, FMP - Crvena Zvezda Belgrade, Serbia on Oktobar 27. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

VELIKA ČAST: Etore Mesina priključio srpskog stručnjaka svom timu!

Objavljeno: 05.07.23 u 14:58

Sjajna šansa za iskusnog stručnjaka.

Etore Mesina komanduje Olimpijom iz Milana, ali ne baš najbolji način.. Nekako uspeju da svake godine igraju ispod očekivanog nivoa, zbog čega su nekoliko puta razočarali svoje navijače. Sada je Mesina u svoje redove odlučio da dovede srpskog stručnjaka, Milana Tomića. Tomić je dugo godina bio deo Olimpijakosa, a jedan period samostalno je vodio i Crvenu zvezdu.

 

‘Srećan sam što sam postao deo tako prestižnog kluba i familije kakva je Olimpija Milano. Raditi sa jednim od najboljih evropsikh trenera i biti deo ovako kvalitetnog stručnog štaba je velika čast i velika prilika za mene. Od sada bižu potpuno fokusiran da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve.’ – rekao je Milan Tomić po dolasku u ‘grad mode’.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter