0
Evroliga

Alex Abrines (R) Shaquielle McKissic (L) Brandon Davies (C) Third place match-Barcelona v Olympiacos Final 4l -Euroleague 2021/22 Beograd, 21.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NIJE HTEO U VEČITE: Evo gde karijeru nastavlja sjajni centar!

Objavljeno: 05.07.23 u 10:55

Ima novi klub.

Prelazni rok u košarci trenutno je u punom jeku, a svakog novog dana dobijemo makar po jedno ime koje se licitra kao potencijalno pojačanje za Zvezdu i Partizan. Kako su brojni evropski insajderi preneli, Crvena zvezda i Partizan bili su zainteresovani za dovođenje Brendona Dejvisa, iskusnog evroligaškog centra.


Ipak, on je odlučio da odbije ponude oba ‘večita rivala’ i preseli se u suncem preplavljenu Španiju. Od naredne sezone, Dejvis će braniti boje Valensije, potvrdili su novinari sa veoma dobrim izvorima informacija. Godinama u nazad Dejvis važi za jednog od najboljih centara u Evroligi, a njegovu igru pored poena ispod koša krasi i odličan šut spolja, zbog čega je veoma tražena ‘roba na tržištu’.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter