0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 25: Giannis Antetokounmpo (R) of Greece in action against Nikola Jokic (L) of Serbia during the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game between Serbia and Greece at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MI ZBOG JOKIĆA, ONI ZBOG ADETOKUMBA: Grci brinu, ne zna se da li će Janis igrati na Mundobasketu!

Objavljeno: 05.07.23 u 17:07

Za sada je situacija neizvesna.

Janis Adetokumbo, košarkaš Milvokija i grčki reprezentativac, mogao bi propustiti Svetsko prvenstvo zbog povrede kolena od koje se još nije potpuno oporavio. Prema navodima grčkog lista Gazeta, Adetokumbo je pre dve nedelje podvrgnut artroskopiji kolena u Sjedinjenim Američkim Državama. Zbog toga, on razmišlja o tome da ne igra na predstojećem Mundobasketu.

Grčki mediji takođe navode da je Adetokumbo imao gotovo tri meseca da se oporavi, a do sredine juna nije imao bilo kakve poteškoće. Dok je boravio u Grčkoj, svakodnevno je trenirao i imao je manje tegobe.

Samim tim, njegov status je i dalje nejasan, a očekuje se da će uskoro saopštiti odluku o nastupu na Mundobasketu.

Grčka se nalazi u Grupi G zajedno sa selekcijama Jordana, Novog Zelanda i Sjedinjenih Američkih Država. Mundobasket će se održati od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter