0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ PRAVI ŠOU: Srpski trener pokazao svima u Zorji kako se izvodi penal! (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.23 u 20:12

Još uvek ga nije napustilo fudbalsko umeće

Iskusni srpski trener Nenad Lalatović postao je novi šef stručnog štaba ukrajinskog fudbalskog kluba Zorja. Nakon preuzimanja nove funkcije, Lalatović je iskoristio vreme posle treninga da demonstrira svoje veštine izvođenja jedanaesteraca.

Tokom ovog mini-treninga, Lalatović je pokazao izuzetno impresivno izvođenje penala. U oba pokušaja, golmani nisu imali šanse da zaustave njegove precizne udarce. Njegova veština izvođenja penala privukla je divljenje mnogih igrača, a mnogi bi mogli da pozavide na njegovoj tehnici.

Ovo nije prvi put da je Lalatović pokazao svoje umeće izvođenja penala. Tokom svog mandata kao trener Čukaričkog, takođe je bio poznat po svojim veštinama u ovoj disciplini. Snimak njegovog izvođenja jedanaesteraca iz tog perioda može se videti u priloženom videu.

Dolazak Nenada Lalatovića na čelo Zorje donosi novo uzbuđenje i očekivanja u ukrajinskom fudbalu. Navijači su nestrpljivi da vide kako će njegovo iskustvo i stručnost doprineti uspehu kluba.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter