0
AdmiralBet ABA Liga

Dante Exum (L) Ioannis Papapetrou (C) and Aleksa Avramovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KONAČNO JE GOTOVO: Partizan čuva svog plejmejkera, obezbeđen važan potpis! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.23 u 18:11

Svima je laknulo u Humskoj

Košarkaški klub Partizan je ostvario važan transfer u letnjem prelaznom roku potpisivanjem novog dvogodišnjeg ugovora sa reprezentativcem Srbije, Aleksom Avramovićem.

Avramović, koji je bio ključni igrač šampionskog tima Partizana u prošloj sezoni, je produžio vernost klubu uprkos povredama koje je imao tokom sezone. Prethodno je pretrpeo prelome prvo desne, a zatim i leve ruke, ali je uspeo da se vrati na teren i doprinese uspehu ekipe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

U sezoni 2022/2023, Avramović je bio važan član Partizana kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evroligi. U Evroligi je odigrao 23 meča, beležeći prosečno 6.3 poena, 1.9 skokova i 1.6 asistencija po utakmici. U ABA ligi, na 17 utakmica, ostvario je prosečno 8.4 poena, 3.2 asistencije i 1.8 skokova.

Dolazak reprezentativca Srbije u Partizan 2021. godine pokazao se kao uspešan potez, a produženje ugovora sa Avramovićem predstavlja važan korak u ostvarivanju sportskih ciljeva kluba u narednim sezonama. Navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak saradnje i veruju da će Avramović nastaviti da pruža izuzetne igre u crno-belom dresu.

FOTO: Instagram/ @misko4raznatovic

Detalji ugovora nisu saopšteni, ali je jasno da je Partizan zadržao jednog od ključnih igrača i stvorio osnovu za dalji napredak tima.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter