0
Košarka

Nikola Jokic Svetislav Pesic Serbia - Netherlands Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 2.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KARI PEŠIĆ O JOKIĆU: ‘Jedan je od najboljih koje sam trenirao!’

Objavljeno: 05.07.23 u 14:36

Bilo bi lepo videti Jokića na Mundobasketu!

Selektor Svetislav Kari Pešić govorio je za nemačke novine ‘Zidojče cajtunga’, a pored mnogobrojnih tema, vrlo interesantno je bilo i pitanje vezano za Nikolu Jokića. Selektor je imao samo reči hvale o srpskom asu:

‘On je jedan od najboljih igrača koje sam trenirao. Osim njegovih izuzetnih sposobnosti, njegov veliki kvalitet je i činjenica da je on timski igrač, da ima besprekoran stav, on ima veliku ličnost. Često sam bio u Denveru i to tamo doživeo. Osim toga, tu je i veliki kontinuitet, on već sedam godina tamo igra. Taj kontinuitet je najvažnija stvar, a to smo mi u Evropi izgubili.’ – rekao je Pešić.

Ono što svakako brine čitavu naciju, jeste činjenica da će Jokić verovatno preskočiti i naredno Svetsko prvenstvo, što je ogroman gubitak za našu reprezentaciju.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter