0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

GAZDA PROGOVORIO O KILIJANU: Ako želi da ide, niko mu ne drži vrata!

Objavljeno: 05.07.23 u 22:46

Saga se nastavlja.

Nije se skoro o sudbini jednog fudbalera pisalo kao o Kilijanu Mbapeu ovog leta, ali većina informacija su čista nagađanja. Naime, nedavno se za francuske medije izjasnio i gazda PSŽ-a, koji je jasno stavio do znanja svoj stav o situaciji.

„Naša situacija je jasna. Mi želimo da ostane, ali u tom slučaju mora da potpiše novi ugovor. Ne možemo da dozvolimo da najbolji fudbaler sveta ode besplatno 2024. godine. To i Kilijan zna, to je bio naš usmeni dogovor, on je to javno potvrdio u intervjuu. Dakle, o tome se ne može pregovarati. Bio sam zaista šokiran kada sam saznao da namerava da ode besplatno. Veoma je razočaravajuće jer je Kilijan fantastičan momak, pravi džentlmen. Odlazak besplatno i slabljenje najvećeg francuskog kluba nije za njega. Kada sam dobio ovu informaciju, bio sam šokiran i razočaran“, rekao je Naser Al-Kelaifi i dodao:

„Zato mora da donese odluku sledeće nedelje, najviše za dve nedelje. Ako ne želi da potpiše novi ugovor, vrata su mu otvorena. Tako je i sa njim i sa svima ostalima. Niko ne može biti važniji od kluba, ni jedan igrač, pa ni ja. Ovo je vrlo jasno“, poručio je Al-Kelaifi, a prenosi Le Parizijen.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter