0
Evroliga

Dante Exum ABA Liga Finale 5. utakmica, Partizan v Crvena Zvezda, Beograd, Srbija, Jun 22. 2023. PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

‘EGZUM JE U PARTIZANU NAUČIO DA ŠUTIRA’: Poznati stručnjak oduševljen Danteovim napretkom!

Objavljeno: 05.07.23 u 12:25

Biće zanimljivo videti ga na najvećoj sceni.

Australijski bek, Dante Egzum nakon nekoliko godina u Evropi, vratio se u najjaču ligu sveta. On je dogovorio jednogodišnju saradnju sa ekipom Dalas Maveriksa i time ispunio svoje snove o povratku na najveću scenu. Jedan od poznatijih američkih novinara Džon Halindžer, imao je samo reči hvale o Egzumovom povratku u NBA:

‘Dalas je doveo Dantea Egzuma iz Evrope, koji je nakon skoro dve haotične godine igrao odlično u beogradskom Partizanu. Poslednji NBA meč je odigrao u januaru 2021. godine, a u Partizanu je naučio da šutira i imao 38,8 odsto za tri poena i 84,7 odsto sa linije za slobodna bacanja. Bio je jedan od najboljih igrača Evrolige i sezonu počinje sa 28 godina što se smatra odličnim potpisom za jednogodišnji minimum. Mavsi su obezbedili potpis Dvajta Pauela i Seta Karija gde su takođe finansijski odlično prošl.’ – rekao je Halindžer.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter