2
Domaći fudbal

Nikola Cumic Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČUMIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: ’Stara dama’ trlja ruke!

Objavljeno: 05.07.23 u 16:40

Voša može lepo da zaradi.

Fudbaleri Vojvodine su prošlu sezonu Mozzart Bet Superlige Srbije završili na petom mestu, takođe igrali su polufinale Kupa Srbije gde su ispali od Čukaričkog. Tim Radoslava Bataka je pokazao odličan kvalitet i dokazao da može da se nosi sa svakim protivnikom. ’Stara dama’ će igrati kvalifikacije za Ligu Konferencija protiv Apoela, a pre toga će odmeriti snage sa Oteulom, Almunijom i Murom u sklopu pripremnog perioda.

Jedan od onih koji su nosili Vošu tokom čitave sezone, jeste Nikola Čumić koji je na 33 susreta postigao 14 golova. On je na ’Karađorđe’ stigao iz Olimpijakosa, za koji nije odigrao nijedan meč, a bio je na pozajmicama u Radnički iz Niša, Sporting Hihonu i Luzernu. Svojim partijama je privukao pažnju jednog kluba iz MLS lige, a vrednost transfera bi bila 1.5 miliona evra. O kom timu se radi, još nije poznato.

21
34

2 Komentara

  1. Taj ne vredi ni pola od toga. Pa Zvezda da ne pricam Partozan nisu prodali igraca za preko 1M odavno.
    Vojvodina do ovog malog Milosevica nije prodala igraca ima 5-6 godina nijednog za 500hilj.
    Nasi igraci nemaju cenu i nas fudbal niko ne ceni.
    Orsic iz Sautemptona prodat za 2M. Koliko li onda nasi igraci vrede. Kao sto rekoh nista.

    0
    7
    Odgovori
  2. Cumic vredi znatno vise, treba se sacekati pravu sansu u Evropi, ko ode u MLS taj je van centra svetskog fudbala.
    Cumic je vrlo vredan i kvalitetan igrac, zreo,sa iskustvom igranja u pristojnim ligama. Vojvodina ce ozbiljno pogresiti ako ga pusti za manje od 3M s evra.

    8
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter