1
Košarka

from left Dallas Moore Zach LeDay Kevin Punter Rodions Kurucs Dusan Miletic Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA SLOBODAN IGRAČ: Učio je od Gasola, sada bira gde će nastaviti karijeru!

Objavljeno: 05.07.23 u 16:12

Ostavio je solidan utisak.

Srpski košarkaš Dušan Miletić više nije član španske Đirone. Nakon jedne sezone saradnje, klub je odlučio da se zahvali srpskom centru, koji ima 24 godine. U toku sezone, Miletić je odigrao 34 utakmice, postizao je prosečno 7,1 poena, 4,4 skoka i 1,1 blokadu za 16 minuta provedenih na terenu.

U saopštenju kluba se ističe:

„Dušanu želimo svu sreću i uspeh u narednom periodu i zahvaljujemo mu se na profesionalizmu i posvećenosti.“

Dusan Miletic ABA liga, Partizan – FMP 6.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Miletić sada ima slobodu u izboru nove sredine. Pre dolaska u Đironu, igrao je za Partizan, kao i za Slogu i čačanski Borac. U ekipi Đirone, Miletić je sarađivao i sa Markom Gasolom, legednom španske košarke.

Međutim, u Đironi će i dalje biti jedan srpski košarkaš, jer je Stefan Đorđević novo pojačanje za sezonu 2023/24. On je španski tim pojačao iz Igokee, gde je nastupao protekle godine.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
8
0

1 Komentara

  1. VIsok 215cm, ,dakle gorostas, mlad, 24.g. ,partizanovac, iskustvo igranja u najjacoj spanskoj ligi. Dobar igrac, bez dilema.Partizan? Pa, mogao bi pomoci,ali mi trebamo svetski nivo centra…..

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter