0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET VAS VODI NA NAJUZBUDLJIVIJE ONLINE POKER TURNIRU U SRBIJI, SKROZ BESPLATNO

Objavljeno: 05.07.23 u 17:00

Priključite se najboljim freeroll poker turniru!

Igra Vam se poker, ali ne želite da se registrujete na sumnjive sajtove i da vršite rizične uplate, kako bi odigrali partiju omiljene igre protiv pravih igrača? Imamo pravo rešenje za Vas! AdmiralBet poziva sve ljubitelje Texas Hold’em online pokera da se priključe najuzbudljivijim freeroll turnirima u Srbiji. Ulaz na turnire je potpuno besplatan, a svakog dana su na programu čak 4 freeroll turnira koji su zakazani za 12, 16, 19 i 21 časa.

Pored keš nagrada koje očekuju najveštije igrače, pobednici freeroll turnira će ostvariti i ulaz na brojne buy-in turnire sa zagarantovanim fondom koji iznosi preko 20.000 dinara u kešu, dok se svake nedelje organizuju i High Roller turniri na kojima će se najbolji od najboljih boriti za sjajnih 30.000 dinara u kešu.

Sve ljubitelje pokera očekuje i sjajan Rakeback sistem, koji igračima donosi i do 50% povraćaja, zavisno koji od 6 nivoa igrač osvoji. Takođe, u svakom trenutku je aktivan i veliki broj keš stolova sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep. Takođe, od sada je dostupna i opcija privatnih poker stolova, putem koje igrači mogu da okupe svoju ekipu i odigraju privatnu partiju pokera sa društvom.

Sve što je neophodno za igru je da igrač ima otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Ne čekajte, već zauzmite svoje mesto na nekom od brojnih freeroll turnira i uživajte u svojoj omiljenoj igri u pravom društvu, samo na AdmiralBet.rs!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter