0
Fudbal

Igor Vujacic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VUJAČIĆ PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Bivši fudbaler Partizana stigao u prostorije svog tima! (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.23 u 17:50

Nova epizoda za crnogorskog štopera

Crnogorski fudbaler Igor Vujačić napušta Partizan i nastavlja svoju karijeru u ruskom Rubinu. Danas je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom iz Kazanja, čime se zvanično pridružio njihovom timu.

Klub Rubin je objavio saopštenje u kojem se ističe da će Vujačić nositi dres sa brojem 15 tokom svog boravka u ruskim redovima. Kao deo transfera, Rubin je Partizanu isplatio obeštećenje u iznosu od milion evra za usluge ovog crnogorskog štopera.

Igor Vujačić (29) ima bogato fudbalsko iskustvo iza sebe, prethodno nastupajući za klubove poput Zete, Vojvodine, Viđeva i Mogrena. U Partizanu je proveo poslednje dve godine, pridruživši se timu 2019. godine. Tokom svog boravka u crno-belom dresu, odigrao je 129 utakmica, postigao 11 golova i zabeležio šest asistencija.

Prelazak u Rubin pruža Vujačiću novu priliku da nastavi svoj fudbalski razvoj u jakom takmičarskom okruženju ruskog fudbala. Rubin je renomiran klub sa bogatom istorijom i ambicijama, te se očekuje da će Vujačić svojim iskustvom i kvalitetom doprineti timu.

Velika mi je čast što sam došao u ovako veliki klub, sa velikom tradicijom. Čuo sam mnogo lepih stvari o klubu, tako da jedva čekam početka sezone – počeo je Vujačić.

Dotakao se iskusni defanzivac i pregovora sa Rubinom.

Bio sam sa reprezentacijom, i čuo sam se sa agentima, i tada sam čuo da postoji interesovanje Rubina. Posle nekih desetak dana, sve se to završilo i jako sam srećan što sam došao ovde.

Ističe Vujačić da se pre dolaska u Rusiju čuo sa Nathom.

Pričao sam sa Nathom, i dao mi je pomoć. Rekao mi je mnogo lepih stvari o Kazanju kao gradu i Rubinu kao klubu. Tek onda nisam imao razmišljanja, da li da dođem ili ne. Što se tiče Bibrasa Natha, veliki profesionalac, i dobar čovek, i imam samo reči hvale za njega – rekao je Vujačić.

Za reprezentaciju Crne Gore nastupio na 29 mečeva. Nova sezona u ruskom šampionatu počinje 22. jula, a Rubin će u prvom kolu gostovati Lokomotivi u Moskvi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter