2
Domaći fudbal

Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SPREMA PRAVU BOMBU: Ivica Kralj najavio povratak jednog od najboljih igrača crno-belih u 21. veku!

Objavljeno: 04.07.23 u 18:33

Ova informacija će sigurno obradovati Grobare

Vesti iz Partizana izazvale su uzbuđenje među navijačima, jer je klub uspostavio kontakt sa bivšim igračem Matijom Nastasićem i navodno radi na povratku Stevana Jovetića.

Pre nekoliko dana, stranica bliska Partizanu, „PBG news“, objavila je da je klub započeo pregovore sa Matijom Nastasićem, koji je nekada nosio dres crno-belih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Stupili smo u kontakt sa njim. On je imao ugovor u Španiji koji je prekinut, ali i dalje ima ponude iz Španije. Matija ima želju da igra za Partizan, otišao je kao dete iz kluba. Takvi igrači su nam potrebni. Oni koji znaju šta je Partizan i kako se pobeđuje – preneli su oni u objavi na društvenim mrežama.

Nastasić, defanzivac koji trenutno igra za Šalke 04, izrazio je interesovanje za povratak u svoj bivši klub. Pregovori su u toku, ali još uvek nije postignut definitivan dogovor. Navijači Partizana s nestrpljenjem očekuju razvoj situacije i mogućnost da vide Nastasića ponovo u crno-belom dresu.

Osim toga, vesti su se proširile o mogućem povratku Stevana Jovetića u Partizan. Jovetić, koji trenutno igra za Al-Duhail u Kataru, takođe je bio deo Partizanove ekipe u prošlosti i ostavio je snažan utisak na navijače. Klub je pokrenuo inicijativu za njegov povratak i pregovori su u toku. Ako se dogovor postigne, Jovetić bi se vratio u svoj matični klub, pružajući veliko pojačanje timu.

49
6

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter