0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

OMILJENE LOPTICE VAM DONOSE ZABAVU DO KRAJA AVGUSTA: Uživajte tokom celog leta sa Vašim srećnim brojevima!

Objavljeno: 04.07.23 u 15:17

Tokom letnje vreline se preporučuje da se izbegava sunce i ostane u kući ili da se osveženje potraži na obližnjem bazenu ili u bašti omiljenog kafića.

Ono što je dobro kod toga je da kod svih tih aktivnosti ljubitelji dobre zabave mogu da uživaju u svojim omiljenim lopticama i srećnim brojevima, koji će ih sada još više usrećiti, a i osvežiti.

Naime, kladionica AdmiralBet je spremila promo kod LUCKY koji će sve ljubitelje virtuelnih igara usrećiti sa 25% bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana, sve do kraja avgusta. Sve što je potrebno je da svi zainteresovani pri dopune svog AdmiralBet naloga unesu promo kod LUCKY i bonus u visini do 5.000 dinara će im automatski biti dodat na račun. Dodeljeni bonus se može iskoristiti na virtuelnim igrama Lucky Balls i Lucky Greek od Elbet provajdera, kao i Lucky Six, Next Six i Luckyx od Nsofta.

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreli Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored toga, ljubitelji slot igara mogu da se priključe uzbudljivom Live turnir, na kojem imaju priliku da se izbore za 240.000 dinara putem igranja popularnih igara uživo. Takođe, s obzirom da smoušli u novimesec, mesecjul, svi AdmiralBet suimalinovupriliku da pristupeKlubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvekpobeđuje, ili da popravesvojtrenurniplasmanipređunavišinivo, čimećepoboljšatisvojebeneficije. U ovojpromocijisveaktivneigračesvakogmesecaočekujusjajnepogodnosti, zavisno od njihovogučinka u mesecu koji je prethodio, doknajvernijiigračimogu da računaju i  na Loyalty freebet, koji svakog dana može da imdonese do 50% freebeta.

Ukucajte promo kod, pokupite bonus i uživajte u Vašim srećnim brojevima tokom celog leta!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter