0
Fudbal

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

NEKADAŠNJI TRENER BARSELONE BLIZU KLUPE PSŽ-A: Uzdaju se u njegovo iskustvo u Ligi šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.23 u 22:54

Na ’Parku prinčeva’ ozbiljne promene.

Fudbaleri Pari Sen Žermena su ponovo razočarali i nisu uspeli da otvare san navijača i konačno osvoje Ligu šampiona. Nije im pomogao čak i možda najbolji prelazni rok u istoriji, kada su doveli Mesija, Donarumu, Ramosa, Hakimija i Vajnalduma. Nisu ni Ligu 1 osvojili baš ‘glatko’ kako obično to rade, jer su imali samo bod više  (85) od drugoplasiranog Lensa.

Na kraju sezone otišao je trener Kristof Galtije, a ugovor je istekao Mesiju i Ramosu, koji su napustili ’grad svetlosti’. Uprava PSŽ-a će u nameri da ostvari taj jedini uspeh u klupskoj istoriji koji im fali i u svojim vitrinama konačno stave i ’ušati’ pehar pokušati da dovedu Luisa Enrikea.

FOTO: Twitter/@SEFutbol

Bivši trener Rome i Barselone, koji je sa katalonskim gigantom osvojio pomenuto takmičenje u sezoni 2014/15  je trenutno bez angažmana, a poslednji posao mu je mesto selektora Španije, sa kojom je raskinuo saradnju nakon razočarenja na Svetskom prvenstvu u Kataru prošle godine.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter