0
Evroliga

Mathias Lessort reacts during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR ODUŠEVIO GRKE: Bivši igrač Partizana odmah prijatno iznenadio sve u Panatinaikosu! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.23 u 17:20

On je jedno od najvažnijih pojačanja „zelenih“

Matijas Lesor, francuski košarkaš, već je stigao u Atinu nakon nedavnog potpisivanja ugovora sa Panatinaikosom. Umesto da se odmara na plaži, Lesor je odlučio da prvo poseti svoj novi klub i dvoranu „OAKA“, pokazujući tako spremnost da odmah započne sa radom sa svojim novim timom.

Panatinaikos je odmah reagovao na njegov dolazak i objavio nekoliko fotografija uz poruku: „Pogledajte ko je stigao“. Ovaj potez je izazvao uzbuđenje među navijačima, koji s nestrpljenjem očekuju da vide Lesora u akciji.

Lesor je bio jedan od glavnih ciljeva novog trenera Ergina Atamana, koji radi na formiranju novog tima „zelenih“. Pored Lesora, Panatinaikos je doveo i Luku Vildozu iz Crvene zvezde, što dodatno pojačava očekivanja navijača u vezi sa novom sezonom.

Posle odlaska dao je intervju koji je izazvao dosta bure.

Ataman je najbolji trener u Evropi u poslednjih pet godina. Osvojio je Evroligu dva puta, mogao je i treći put da ta sezona nije prekinuta zbog korone. Iskusan je i dobar trener, zna da pobeđuje i to je važno. Jedva čekam da vidim šta će doneti mojoj igri, verujem da ćemo imati odličnu saradnju – poručio je Lesor.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter