0
Fudbal

head coach Nenad Lalatovic Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

LALATOVIĆ STIGAO U UKRAJINU: Kontroverzni srpski trener u svom elementu govorio po dolasku u Zorju!

Objavljeno: 04.07.23 u 19:15

Nije mu dugo trebalo da privuče pažnju

Nenad Lalatović, poznati srpski fudbalski trener, započinje novu etapu u svojoj karijeri. Nakon bogatog iskustva u Mozzart Bet Superligi, gde je trenirao većinu renomiranih klubova, Lalatović se okreće novom izazovu u inostranstvu.

Nakon kratke epizode u Saudijskoj Arabiji i vođenja banjalučkog Borca, Lalatović će sada testirati svoje sposobnosti u ukrajinskom klubu Zorja. Iako Zorja nije na nivou Dinama iz Kijeva ili Šahtjora, ova ekipa ima potencijal i priliku da se takmiči u plej-ofu za Ligu Evrope, čime je obezbedila učešće u Ligi konferencije.

Nakon uspešno obavljenih pregovora u Poljskoj, Nenad Lalatović je stavio svoj potpis na dvogodišnji ugovor sa Zorjom i zvanično je predstavljen kao novi šef stručnog štaba. Ova prilika predstavlja ispit karijere za Lalatovića, koji će imati priliku da gradi tim i ostvari rezultate u ukrajinskom fudbalu.

Temperamentni trener je poznat po svojoj strasti i uspešnom vođenju ekipa. Sa preko 500 odigranih utakmica kao trener, Lalatović može se pohvaliti impresivnom statistikom, ističući da je pobedio u svakoj drugoj utakmici koju je vodio. Ova izjava svedoči o njegovoj ambiciji i samopouzdanju u obavljanju trenerskog posla.

Na konferencije za medije imao je, kao po običaju, vrlo zanimljivo izlaganje. On je ukrajinskim novinarima rekao da stiže u Zorju kao najbolji trener Mozzart Bet Superlige.

Ja sam jedan od najboljih srpskih trenera. To govore rezultati koje sam postigao u prethodnih 11 godina. Vodio sam 500 utakmica u dosadašnjkoj karijeri, i ima 52 posto uspešnosti. Svaku drugu sam od tih 500 utakmica pobedi. Nijedan srpski trener u Mozzart Bet Superligi nema takve rezultate. Uz to sam imao 27 ili 28 posto nerešenih i samo 20 poraza. To govori da ćemo igrati napadački fudbal, uvek na gol više. Pokušaćemo da pobedimo svakog rivala. Ja tako igram već 11 godina – poručio je između ostalog Nenad Lalatović.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter