0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ PRONAŠAO INOSTRANI ANGAŽMAN: Veliki izazov za iskusnog stručnjaka, Srbin ima zagarantovanu jesen na evropskoj sceni! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.23 u 13:50

Ukrajinci ozvaničilii saradnju!

Poznati srpski stručnjak, Nenad Lalatović. novi je šef stručnog štaba ukrajinske Zorje. Popularni Lala stavio je paraf na dvogodišnji ugovor sa trećeplasiranim timom tamošnjeg nacionalnog prvenstva.

Ekipa iz Luganska će učestvovati u plej-ofu kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope, što znači da ima zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige konferencije.

Završni pregovori obavljeni su u Poljskoj. gde je zvanično i došlo do ‘pružene ruke’.  Valeri Krivencov bio je glavni protivkandidat Lalatoviću, pominjalo se da Ukrajinac ima podršku predsednika kluba, ali izbor je na kraju pao na nekadašnjeg trenera Crvene zvezde. 

Temperamentni strateg je trenersku karijeru počeo 2011. godine u Sremu, a kasnije je uspešno predvodio Proleter iz Novog Sada, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički, Radnički iz Niša, Al Batin, Borac iz Banjaluke i Mladost GAT.  Nenad je u dva navrata bio i selektor mlađih kategorija naše reprezentacije, ekipa do 20 i 21 godinu.

 

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter