0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KANUTE OTKRIO ZBOG ČEGA JE DOŠAO U HUMSKU: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 04.07.23 u 20:59

Srećan zbog transfera u ’crno-beli’ tabor.

Fudbaleri Partizana su prošlu sezonu odigrali najgore u prethodnih 30 godina, završivši na četvrtom mestu u Mozzart Bet Superligi Srbije i ispadanjem u ranoj fazi Kupa Srbije od Radničkog iz Sremske Mitrovice. Sigurno da će svaki ’grobar’ prošlu takmičarsku godinu potisnuti iz sećanja.

Tim Igora Duljaja se nalazi u Sloveniji gde su počeli pripreme za narednu sezonu i odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv NK Pesnice i pobedili rezultatom 5:0, a stateg ’crno-belih’ je najavio bolju sezonu od prošle. Što se tiče novih igrača, tu je i povratnik u HumskuAleksandar Šćekić, a pored njega došli su i Nemanja Nikolić Frank Kanute. 

Kanute je istakao da je nazaslužniji za njegov dolazak Igor Duljaj.

– Najzaslužniji za moj dolazak je trener Igor Duljaj. Svake nedelje me je zvao, rekao sam mu da nikada nisam bio u Srbiji i da ne znam šta mogu da očekujem na šta mi je pozvao da dodem u Srbiju na nekoliko dana. Kada sam došao i upoznao ga, video sam da je dobra osoba, da se radi o velikom klubu i to je uticalo na moju odluku da pređem u Partizan. – započeo je.

Dotakao se i prošle sezone u Francuskoj, pa je oktrio šta očekuje od ove u Partizanu.

– Za tim nije bila sjajna, ali na ličnom planu, za mene, bila je dobra. Ove sezone očekujem da pobedujem sa Partizanom i da dam sve od sebe na terenu. – nastavio je.

Rekao je da je uzbuđen i da jedva čeka da istrči na stadion i da mogu da očekuju od njega inspiraciju, srce i adrenalin.

– Inspiraciju, srce i adrenalin! Znam, uvek mora da se pobeđuje, trener mi je govorio o tome. Veoma sam uzbuđen i jedva cekam da istrčim na stadion. – kazao je Frank.

Govorio je i derbiju i da je pogledao neke video klipove.

– Da, pogledao sam neke video klipove, atmosfera je sjajna i očekujem da ćemo ostvariti bolje rezultate nego prošle godine. – naveo je.

Kazao je da igra od jednog do drugog kaznenog prostora.

– Igram od jednog do drugog kaznenog prostora, takozvani boks tu boks. Volim loptu, umem i da se priključim napadu kada je to potrebno. – pričao je Senegalac.

Kanute je dugo igrao u Italiji, i oktrio šta mu je važno na terenu.

Naravno, tipicna sam šestica, pozicioniranje na terenu mi je izuzetno važno. – poručuje.

Mediji ga porede sa Pogom

Upravo tako, ali ja nisam Pogba, ja sam Frenki! – zaključio Kanute.

 

 

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter