0
Domaći fudbal

FOTO: FC St.Gallen 1879 GRÜEWISS IM HERZ/ Twitter screenshot

DOGOVOR JE POSTIGNUT, ZVEZDA DOVELA NAJSKUPLJE POJAČANJE U ISTORIJI: Napadač na ‘Marakani’ za 3.500.000 evra! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.23 u 14:15

Bahar dobio još jednog golgetera!

Crvena zvezda je rešila pitanje klasičnog golgetera! Napad srpskog šampiona biće jači za usluge Emanuela Late Lata, prenosi Mozzart Sport. Napadač iz Obale Slonovače stiže na ‘Marakanu‘ iz redova Atalante, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u švajcarskom Sen Galenu.

Zvezda je rešila da napravi značajan iskorak i režira najskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala. Na račun Atalante stiže rekordno obeštećenje od 3.500.000 evra! Late Lat će potpisati četvorogodišnji ugovor i zadužiti dres sa brojem devet.

Klub iz Bergama je zahtevao neralnih 5.000.000 evra, zbog čega su pregovori produženi za još nekoliko dana. Uspeli su čelnici crveno-belih da ‘spuste cenu’ i izbore plaćanje na rate.

Emanuel je član Atalante od osme godine. Boravio je na pozajmicama zbog ozbiljne konkurencije na svojoj poziciji. Igrao je Late Lat za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i Sen Galen. Za seniorski tim Atalante debitovao je 2017. godine, kada je postigao prvenac protiv Juventusa na Alijanc stadionu.

17
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter