0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐORĐE DENIĆ ZA HS: ‘Neobično je biti ponovo u srpskom fudbalu! Vreme je za novi izazov u karijeri!’ (FOTO)

Objavljeno: 04.07.23 u 12:50

‘Vlasnik’ duple krune u Norveškoj ponovo željan dokazivanja!

Na veliko iznenađenje ljubitelja domaćeg fudbala prethodne sezone se u Mozzart bet Superligu Srbije vratio nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje i osvajač duple krune sa norveškim Rozenborgom, Đorđe Denić.

Iskusni vezista se posle četiri uspešne godine provedene u inostranstvu vratio u srpski fudbal i pojačao redove Mladosti GAT. Zabeležio je nekadašnji đak Radove omladinske škole 26 nastupa u dresu novosadskog tima, ali je opstanak izmakao u poslednjim rundama, uprkos sjajno odigranom plej-ofu.

Mladost se preselila u niži rang, a bivši kapiten Rada je slobodan igrač i nakon jednogodišnjeg povratka u domovini ponovo je na raskrsnici između novog pokušaja u inostranstvu i ostanka u Superligi.

FOTO: STARSPORT

 

Kreirao je svojevremeno za mnoštvo poznatih golgetera, među kojima se izdvaja ime  Niklasa Bentnera. Nakon epizode u Norveškoj, gde je stekao prvo iskustvo nastupa u Ligi Evrope, Denić je branio boje Apolona i Atromitosa.

Uprkos neostvarenom cilju, Denić je u kratkom razgovoru za naš portal otrkio da mu je boravak u Novom Sadu mnogo značio.

– Bio je neobičan osećaj vratiti se u srpski fudbal nakon četiri godine. Sezona je bila turbulentna i nažalost nismo uspeli da izborimo opstanak u Superligi. Period u ekipi Mladost GAT ću pamtiti zbog svih naučenih fudbalskih lekcija, a sada je vreme za novi izazov u karijeri  – rekao je Denić za HotSport.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter