0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ PRESEKAO – TENISKI CENTAR VRAĆEN GRADU: ‘Okrećem se novim projektima, u Srbiji ili ne, videćemo!’

Objavljeno: 04.07.23 u 13:20

‘Ovaj sport, koji je mnogo dao Srbiji, zaslužuje da ima TC!’

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, nalazi se u Londonu gde je u ponedeljak ostvario trijumf u prvom kolu Vimbldona. Nole je savladao Pedra Kaćina i zakazao je susret sa Džordanom Tompsonom iz Australije. 

Đoković se na konferenciji za medije između ostalog dotakao i Teniskog centra ‘Novak’ koji je vraćen gradu Beogradu.

– Vraćamo gradu centar, ne znamo šta će se sada desiti. Šta će grad odlučiti da radi sa klubom. Po meni, dao sam neki svoj prijateljski predlog da to bude nacionalni teniski centar koji već 15-20 godina unazad stoji kao velika želja TSS i svih nas teniskih radnika. Ovaj sport, koji je mnogo dao Srbiji, zaslužuje da ima TC. To je idealno. Okrećem se dalje novim projektima i u narednih par godina će se nešto ostvariti, na drugoj lokaciji, da li u Srbiji ili ne, videćemo  – poručio je Novak i dodao:

– Što se tiče moje baze u Beogradu. To još ne znam. Pretpostavljam da će biti Gemaks, dvorana. Što se tiče šljake i betona na otvorenom, to ćemo videti. Možda čak i 25. maj u zavisnosti od toga ko će tamo ući i kako će se to voditi – konstatovao je Đoković.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter