0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJAN ZVANIČNO U SLOVANU: U Bratislavi predstavljena legenda Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.23 u 18:55

On je na pozajmici iz srpskog šampiona

Kapiten fudbalske reprezentacije Kanade, Milan Borjan, danas je zvanično predstavljen kao novi član Slovana iz Bratislave, objavio je klub na svom zvaničnom sajtu.

Borjan (36), iskusni golman, pridružio se Slovanu na jednogodišnjoj pozajmici iz Crvene zvezde, nakon što je napustio beogradski klub zbog odluke novog trenera Baraka Bahara da ne računa na njega.

Izvršni direktor Slovana, Ivan Kmotrik mlađi, nije krio svoje zadovoljstvo zbog dolaska kapitena Kanade. Istakao je da je Borjan vrhunski golman i da će njegovo iskustvo i kvalitet doneti dodatnu stabilnost ekipi. Takođe, naglasio je da je Borjanova prisutnost na terenu od velikog značaja za mlade golmane u klubu, koji će imati priliku da uče od jednog od najboljih u branši.

Borjan je od prvog trenutka bio jasan izbor za nas da pojačamo poziciju golmana. Učinio sam sve da se sa njim dogovorimo. On je golman sa velikim iskustvom na klupskom i reprezentativnom nivou. Upravo je to ono što nam je trenutno potrebno – mir i sigurnost za našu poslednju liniju. Verujem da ćemo upravo to naći kod Borjana, koji nam dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Njegov dolazak takođe predstavlja veliku korist za našeg golmana Martina Trnovskog, koji pored njega može ponovo da pređe na viši nivo – rekao je Kmotrik.

Borjan je na promociju u Slovan stigao direktno sa Gold kupa, gde je branio na prva dva meča, ali je zatim napustio ekipu zbog povrede, kako je ranije danas saopštio Fudbalski savez Kanade.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter