0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

TUGA U OČIMA LEGENDE: Bivši fudbaler Zvezde slomljen zbog smrti rođenog brata!

Objavljeno: 03.07.23 u 17:30

Cela situacija ga je mnogo pogodila

Fudbalski svet oplakuje gubitak jednog od svojih velikana. Vahidin Musemić, legendarni fudbaler i ikona sarajevskog fudbala, preminuo je nedavno u 77. godini života. U ponedeljak, na gradskom groblju Stadion u Sarajevu, održana je sahrana ovog nezaboravnog sportiste.

Na sahrani su se okupili brojni prijatelji, članovi porodice i poznate ličnosti, kao i mnoge zvezde sa prostora bivše Jugoslavije, koji su došli da odaju počast Musemiću. Klix.ba javlja da je atmosfera bila ispunjena tihim bolom i sećanjem na izvanrednu karijeru i doprinos koji je Musemić dao fudbalu.

Posebno teško je bilo Husrefu Musemiću, bratu Vahidina Musemića, koji je takođe fudbalska legenda i igrao je za Sarajevo i Crvenu zvezdu. Husrefu su suze nezaustavljivo tekle, a scene potresne tuge svedoče o dubokom gubitku i neizmernoj ljubavi prema preminulom bratu.

Na poslednjem ispraćaju Vahidina Musemića, prisutna je bila i delegacija Željezničara, večitog rivala Sarajeva, predvođena sportskim direktorom Samirom Bekrićem i trenerom Nerminom Bašićem.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter