0
Domaći fudbal

Aleksandar Scekic (C) celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Metalac v FK Partizan Gornji Milanovac, 15.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŠĆEKIĆ PORUČIO: ’Kada sam dobio poziv od uprave Partizana, odmah sam tražio raskid ugovora u Izraelu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.23 u 10:55

Vezista ’crno-belih’ jedva čekao da se vrati u Humsku.

Fudbaleri Partizana su prošlu sezonu odigrali najgore u prethodnih 30 godina, završivši na četvrtom mestu u Mozzart Bet Superligi Srbije i ispadanjem u ranoj fazi Kupa Srbije od Radničkog iz Sremske Mitrovice. Sigurno da će svaki ’grobar’ prošlu takmičarsku godinu potisnuti iz sećanja.

Tim Igora Duljaja se nalazi u Sloveniji gde su počeli pripreme za narednu sezonu, a juče su odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv NK Pesnice i pobedili rezultatom 5:0, a stateg ’crno-belih’ je najavio bolju sezonu od prošle.

Što se tiče novih igrača, tu je i povratnik u Humsku, Aleksandar Šćekić. On je već nosio dres Partizana u periodu od 2018. do 2022. godine, a igrao je još za Berane, Bokelj, a pre nego što je ponovo obukao ’crno-beli’ dres igrao je za Apoel Haifu. Crnogorski reprezentativac je za klupski sajt govorio o svom povratku.

Šćekić je rekao da će dati sve za klub.

 -Kao što navijači znaju, sve što budem imao – daću. Moj zadatak i cilj je i da mlađe momke, koji su tu, uvedem u tim i da ih zajedno sa otalima izvedem na pravi put. – započeo je.

Otkrio je da će najveću želju i motivaju imao dok je bio u Partizanu i kada je dobio poziv od uprave, odmah je prihvatio i raskinuo ugovor u Izraelu i to na svoju štetu.

-Najveću želju i motivaciju sam imao dok sam bio u Partizanu. Tako je i sada. Čim sam dobio poziv od uprave Partizana, odmah sam prihvatio i tražio raskid ugovora u Izraelu, na svoju štetu, samo da bih došao ovde. Imam najviše motivacije, želje i volje za dokazivanjem, borbe na terenu kada sam u ovom dresu. Na kraju, to sve daje želju i da pokušamo da osovojimo neki trofej. – nastavio je.

Dotakao se Belića i kazao da mu se sviđa kako izgleda.

-Kristijan je mlad igrač. Gledao sam svaku utakmicu Partizana i sviđa mi se kako izlgeda. Agresivan je, a ja kao iskusan pored njega, daću mu par saveta, pomoći ću mu. I on će sa druge strane meni. – dodao je on.

Naveo je da kada je prvi put dolazio u Partizan da je bila dosta oscilacija.

-Kada sam došao u Partizan prvi put bio je loš period. Bilo je dosta oscilacija, tada smo završili kao treći u prvenstvu. Prošao sam taj težak period. Sada ponovo dolazim u trenutku kada nije sve idealno. Možda nisu sve ni fudbalske stvari, nego i van, atmosfera, druženje – to je suština da bi došlo do boljitka. – govorio je Šćekić.

Između dva mandata u ’crno-belom’ dresu proveo je u Poljskoj i Saudijskoj Arabiji.

-Poljska je, što se tiče fudbala, najbolja zemlja u kojoj sam bio. Arabija i Izrael nisu baš, u fudbalskom smislu, profesionalni kako želim da bude. To je i razlog zbog kojeg sam otišao. – priča veznjak tima iz Humske.

Kazao je da ga za Partizana veže sve.

-Za Partizan me veže sve! Teleoptik i svlačionica, stadion, sam izlazak na teren i svaki put jedva čekam trening i utakmicu. Dosta igrača je priključeno iz omladinske škole, moramo imati strpljenja za njih, a ciljevi su zaista uvek najveći. – navodi reprezentativac Crne Gore.

Istakao da je bi voleo da završi karijeru u Partizanu.

-Iskustvo igranja u reprezentaciji i igranja protiv ostalih nacionalnih timova daju dodatnu dozu samopouzdanja i iskustva, što pomaže, mnogo. Moja želja je da završim karijeru u Partizanu i nadam se da ću je završiti ovde. – zaključio je Aleksandar Šćekić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter