0
Fudbal

FOTO: AlNassr FC @AlNassrFC_EN/ Twitter

SAGA JE NAPOKON GOTOVA: Hrvat se pridružio Ronaldu u Al Nasru! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.23 u 21:20

Veliko pojačanje u napadu na titulu!

Hrvatski reprezentativac, Marselo Brozović, napokon je postao novi vezista Al Nasra! Iskusni as napustio je ekipu milanskog Intera posle osam godina duge epizode na ‘Đuzepe Meaca’ stadionu.

Mnogo toga je Brozović dao Neroazurima, a klub je na svoj način nesebično uzvraćao Hrvatu. Ipak, nije se saradnja najslavnije završila. Danima je trajala ‘sapunica’ o tome gde će Hrvat nastaviti karijeru.

Dugo se primišljao oko ponude Al Nasra, kupovao je vreme Barseloni kako bi skupili novac za njegov angažman, ali Katalonci nisu uspeli u toj nameri. Inter je na kraju jedva čekao da ga se reši, a Marselo je čudnim porukama na društvenim mrežama samo nervirao čelnike kluba.

Epilog je sledeći – trogodišnji ugovor i neverovatnih 100.000.000 evra u džepu veziste. Inter je prošao daleko gore, jer je od prodaje zaradio samo 18.000.000 evra.

Brozović je prvo ovosezonsko pojačanje Al Nasra, a naredne sezone će u Saudijskoj Arabiji sarađivati sa legendarnim Kristijanom Ronaldom.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter