0
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Partizan football stadium JNA-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

PARTIZAN OSTAO BEZ POJAČANJA: Sarajevo odbilo ponudu srpskog kluba!

Objavljeno: 03.07.23 u 16:11

Izgleda da Bosanac neće stići u Humsku

Partizan ostaje bez potencijalnog pojačanja u vidu Almedina Ziljkića, kapitena Sarajeva, nakon što je ponuda crno-belih odbijena. Ova vest je brzo obišla fudbalski Balkan, ali Sarajevo nije bilo zainteresovano za prodaju svog najboljeg igrača.

Finansijska situacija kluba iz Bosne i Hercegovine je stabilna, pa transfer nije bio prioritet za njih. Ova odluka znači da će Partizan morati da se okrene drugim opcijama u potrazi za pojačanjima.

Almedin Ziljkić, uprkos svojim samo 27 godina, ima veoma zanimljivu karijeru iza sebe. Igrao je za različite klubove kao što su Novi Pazar, Vojvodina, Donji Srem, Gorica, Olimpija, Sloboda iz Tuzle, Tuzla Siti, a bio je i kapiten Borca iz Banjaluke.

Iako Partizan nije uspeo da dovede Ziljkića, ostaje da se vidi koje druge igrače će klub iz Humske ciljati kako bi ojačao svoj tim u predstojećoj sezoni.

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter