0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OPERACIJA ’ŽOC’: Da li će Obradović produžiti ugovor sa Partizanom!?

Objavljeno: 03.07.23 u 12:15

Između iskusnog trenra i ’crno-belih’ to je više od ugovora.

Košarkaši Partizana su iza sebe imali odličnu sezonu, trijumfovali su u AdmiralBet ABA ligi pobedivši Crvenu zvezdu u maratonskoj seriji rezultatom 3:2 i tako nakon deset godina čekanja osvojili ovaj trofej. U Evroligi su imali sjajne partije, bili su nadomak fajnal-fora, ali su na kraju izgubili od Real Madrida 3:2 u seriji posle preokreta ’kraljeva’.

Za ovu sezonu punu uzbuđenja najzalužniji je čuveni strateg ‘crno-belih’ Željko Obradović. On se u svoj voljeni Partizan vratio nakon 2021. godine posle 30 godina. Klub su napustili Matijas Lesor i Dante Eksum, ali su ugovore produžili Kevin Panter i Zek Ledej, a sada je na red je došao popularni ’Žoc’.

Njemu ugovor ističe na kraju naredne sezone, ali po svemu sudeći to neće biti kraj saradnje između Obradovića i Partizana, jer je nešto ranije govoreno da je samo pitanje vremena kada će doći do produžetka ugovora.

96
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter