0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NOVI SRBIN U DENVERU: Jokić u Nagetsima dobija provereno društvo!

Objavljeno: 03.07.23 u 16:53

On će se sigurno uklopiti u sistem

Trener Mege, Marko Barać, dobio je poziv da se pridruži stručnom štabu Denver Nagetsa tokom Letnje lige, što predstavlja još jedno priznanje za njegov rad.

Barać će prvo boraviti u Denveru tokom priprema za ligu, a zatim će postati deo stručnog štaba Nagetsa tokom samog takmičenja. Ovaj poziv dolazi od šampiona NBA lige i predstavlja veliko priznanje za Baraćev rad u prošloj sezoni.

Pod njegovim vođstvom, Mega je ostvarila značajne rezultate, stigavši do finala Kupa Radivoja Koraća i polufinala Superlige Srbije. Ova prilika da bude deo stručnog štaba NBA tima u Letnjoj ligi pruža mu priliku da stekne dragoceno iskustvo i pokaže svoje znanje na međunarodnom nivou.

Letnja liga se održava od sedmog do 17. jula u Las Vegasu, a Barać će imati priliku da sarađuje s vrhunskim trenerima i igračima, te da se pokaže u jednom od najprestižnijih košarkaških takmičenja na svetu. Ovaj poziv dodatno potvrđuje kvalitet i perspektivu Marka Baraća kao trenera.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter