0
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Crvena Zvezda football stadium Rajko Mitic-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

NOVE PROMENE U LJUTICE BOGDANA: Omladinac Zvezde pojačao redove prvoligaša!

Objavljeno: 03.07.23 u 13:20

Novi odlazak.

Fudbaleri Crvene zvezde imalu odličnu sezonu iza sebe osvojišvi Mozzart Bet Superligu Srbije i Kup, a to im je treća uzastopna dupla kruna, jedino je falio iskorak u Evropi. Nakon proslave titule protiv Novog Pazara, Miloš Milojević je napustio klupu ’crveno-belih’, a na njegovo mesto je došao dugo očekivani Bakar Bahar.

Pored promena u igračkom kadru u Zvezdi su se desila rotiranja u upravi. Tim iz Ljutice Bogdana je poznat po negovanju svoje omladinske škole, a umesto Dragana Mladenovića njenog doskorašnjeg direktora, došao je Nikola Jelić, a za trenera je postavljen Nenad Milijaš.

Kako Telegraf nezvanično saznaje biće promena i u igračkom kadru omladinaca, a Ignjat Brajić će karijeru nastaviti u Radničkom iz Sremske Mitrovice. On je rođen 2004. godine i preseliće se u redove prvoligaša pošto mu je istekao ugovor sa ’crveno-belima’.

Tokom prethodne sezone, Brajić je bio važan šraf u timu koji je sa klupe predvodio Zoran Rendulić, igrao je na više pozicija, kako u napadu, tako i na sredini terena, a dobrim partijama, što u prvenstvu, što u Ligi šampiona za mlade, skrenuo je pažnju na sebe.

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter