0
Domaći fudbal

FOTO: FK Grafičar

NEĐIĆ OKUPIO GRAFOSE: Ekipa još mlađa nego prethodne godine, priključeno čak 14 omladinaca!

Objavljeno: 03.07.23 u 22:50

Mladi stručnjak računa na 28 fudbalera!

Fudbaleri Grafičara koje sa klupe predvodi Marko Neđić  okupili su se na terenima iza juga Marakane kako bi počeli pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi Srbije.

Na prvom treningu, Neđić je imao 28 fudbalera, to su: Ivan Guteša, Stefan Marinković, Bogdan Marinković, Vuk Draškić, Boris Matić, Aleksej Vukičević, Fejvor Ogbu, Nemanja Vidojević, Tadija Crnojević, Veljko Milosavljević, Viktor Radojević, David Petrović, Bratislav Marić, David Đurić, Filip Vasiljević, Marko Ćurić, Andrej Petrović, Luka Krsmanović, Andrija Maksimović, Luka Bošković, Milan Bajić, Jusuf Fajsal, Veljko Vukojević, Džošua Taker, Milenko Mijatović, Aleksandar Kahvić, Andrej Škobalj i Ivan Nikčević.

Tim Grafičara će, kako stoje stvari, biti još mlađi u odnosu na prethodnu sezonu, s obzirom na to da je iz Omladinske škole Crvene zvezde ekipi priključeno 14 igrača: Boris Matić, Fejvor Ogbu, Nemanja Vidojević, Bratislav Marić, Luka Bošković, Jusuf Fajsal, Ivan Nikčević (2004), Andrej Škobalj (2005), David Đurić, Andrej Petrović, Veljko Vukojević (2006), Vuk Draškić, Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović (2007).

Pred prvi trening u novoj takmičarskoj godini govorio je strateg Grafičara – Marko Neđić.

– Kratak odmor, ali smo svi jedva dočekali da se vratimo i ponovo okupimo, jer najlepše nam je na terenu. Dosta smo mlađi u odnosu na prethodnu sezonu, tu je veliki broj omladinaca i kadeta, kako Crvene zvezde, tako i Grafičara. Navikli smo na to, da se situacija menja na svakih šest meseci, pre svega jer se fudbaleri izbore, kako za Crvenu zvezdu, tako za druge ekipe iz Superlige i nama je to satisfakcija. Nema promene u filozofiji, nastavljamo da igramo napadački, na gol više i da razvijamo fudbalere za prvi tim Crvene zvezde. Kada je reč o pripremama, dve nedelje ćemo trenirati u Beogradu, a zatim idemo na Zlatibor gde ćemo odraditi glavnu fazu spremanja kada je reč o narednoj sezoni – istakao je talentovani stručnjak.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter