0
Košarka

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

LESORU PARTIZAN JOŠ UVEK U GLAVI: Poslao poruku svojim bivšim saigračima! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.23 u 08:31

Francuz prati dešavanja iz Beograda.

Košarkaši Partizana su odigrali fanstastičnu sezonu osvojivši AdmiralBet ABA ligu, u Evroligi igrali su Top 8 fazu, gde su bili nadomak fajnal-fora. ’Crno-beli’ su poveli protiv Real Madrida u seriji 2:0 i kada su svi očekivali da će pred svojim navijačima obezbediti kartu za Kaunas, ali su ’kraljevi’ su preokrenuli i u svom ’Vizinik Centru’ i dobili 3:2.

Nakon završetka ove duge i naporne sezone, tim Željka Obradovića napustili su Dante Eksum, koji se preselio u NBA ligu, tačnije u Dalas i Matijas Lesor u Panatinaikos. Ipak, Partizan je uspeo da zadrži kapitena, Kevina Pantera i Zeka Ledeja, koji su produžili svoje ugovore.

Navijači i klub sigurno nikada neće zaboraviti majstorije Lesora, koji je postao jedan od ljubimaca ‘grobara’, koje je i on sam zavoleo. Francuz je bio jedan glavnih motora ekipe prošle godine u pohodu na osvajanje ABA lige nakon deset godina i sjajnim partijama u Evroligi.

On je na svom instagramu poslao snažnu poruku svojim bivšim saigračima iz Partizana.

Jako sam srećan zbog svoje braće trenutno. Drago mi je da vidim da pobeđujete. – poručio je.

FOTO: Instagram/ thiaslsf/screenshot
5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter