0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

LEGENDA U PROBLEMU: Čuveni napadač bi mogao da završi u zatvoru zbog rođene ćerke!

Objavljeno: 03.07.23 u 16:33

Ovo je zaista neverovatno

Samjuel Eto, legendarni fudbaler iz Kameruna, suočava se s ozbiljnim problemima, a prema španskim medijima, čak mu preti zatvorska kazna. Nekadašnji igrač Barselone i Intera nalazi se u pravnom sporu s jednom od svojih ćerki koja traži odštetu i godinu dana zatvora zbog nepoštovanja finansijskih obaveza.

Prema presudi sudije, Samjuel Eto je trebao plaćati izdržavanje u iznosu od 1.400 evra mesečno, međutim, on nije ispunio tu obavezu. Sada, njegova ćerka traži kaznu za bivšeg kamerunskog reprezentativca zbog neprekidnog neplaćanja alimentacije.

Svojoj ćerki duguje više od pet godina izdržavanja, odnosno 90.000 evra. Erikina materijalna situacija je veoma slaba dok Eto živi u luksuzu – poručio je advokat Samjuelove ćerke.

Erika Do Rosario Nieves rođena je u vezi Etoa s njenom majkom pre 23 godine. Majka mlade žene, tamnoputa devojka po imenu Adileusa, i Eto upoznali su se u jednom madridskom noćnom klubu 1997. godine, kada je Kamerunac bio član Leganjesa.

Samjuel Eto je tokom igračke karijere poseban doprinos da Barseloni i Interu, a igrajući za italijanski klub bio je jedan od omiljenih saigrača Dejana Stankovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter