0
Domaći fudbal

Beograd 16.08.2018. rikardo, fudbal partizan nordsjeland, foto StarSport

LASKAVA NAGRADA ZA RIKARDA: Gomeš napustio Partizan, pa dobio veliko priznanje!

Objavljeno: 03.07.23 u 17:10

Neobična situacija za napadač koji je ostavio dubok trag u srpskom fudbalu

Rikardu Gomešu, nedavnoj zvezdi Partizana, danas je uručen prestižni trofej „Slobodan Santrač“ za najboljeg strelca Superlige Srbije. Fudbalski savez Srbije saopštio je da je Gomeš osvojio ovu nagradu drugu godinu zaredom, budući da je bio najbolji strelac i u prethodnoj sezoni 2021/22.

U svečanoj ceremoniji, sin legendarne srpske golgeterske ikone Slobodana Santrača, Nenad Santrač, zajedno sa generalnim sekretarom Zajednice klubova, Darkom Ramovšem, uručio je trofej Rikardu Gomešu.

Bivši reprezentativac Zelenortskih Ostrva zahvalio se na priznanju i istakao svoju posvećenost i radost zbog osvajanja ove prestižne nagrade.

Znam da ovaj trofej čuva uspomenu na najboljeg strelca srpske lige svih vremena i zato mi je još draže što sam i ove sezone prvi golgeter lige. Svakako da će mi divan period u Partizanu ostati u sećanju i zbog tih individualnih priznanja. Najviše ću pamtiti prvi derbi protnv Crvene zvezde koji je završen 1:1 i na kome sam postigao gol. U životu se nikad ne zna, možda se jednog dana vratim u Partizan, ako ne kao igrač, onda u nekoj drugoj ulozi – rekao je Rikardo za sajt FSS.

12
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter