0
Košarka

Nikola Jokic Hipodrom Sombor on June 18, 2023 in Sombor Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOKIĆ U NEVIĐENOM IZDANJU: Najboljeg košarkaša nikada niste videli ovakvog! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.23 u 15:53

Neobična situacija iz Italije

Nikola Jokić, srpski košarkaš i zvezda NBA lige, nedavno je proveo nekoliko dana u Italiji, gde je posetio Napulj i prisustvovao konjskim trkama na hipodromu „Anjano“. Tokom boravka, Jokić je pratio svoju najmlađu konju „Emili Pan“, iako nije ostvarila veliki uspeh na trkama.

Ipak, jedan poseban trenutak obeležio je njegovu posetu Apeninima. Jedan od njegovih fanova, Mikel, podelio je priču o tome kako je imao priliku da upozna svog idola, Nikola Jokića. Mikel je ispričao italijanskim medijima da je doneo dres Karmela Entonija kao poklon za Jokića, ali da to nije bilo dovoljno da bi dobio autogram.

Dres nije, ali donošenje piva je bilo pravi potez.

Ipak, to nije jedina priča koja stiže iz Italije, pošto je i izvesni Frančesko Kredo uradio sličnu stvar. On je saznao da je Jokić na hipodromu, otišao je na hipodrom Anjano, a tamo je zatekao upravo srpskog košarkaša, dok njegovu priču prenosimo u celosti.

Moje ime je Frančesko Kredo i pišem iz Napulja. Tokom popodneva sam saznao da je Nikola Jokić bio na hipodromu Anjano, u mom gradu, da je došao kako bi pratio svog konja Emili Pan. Nakon obilaska celog trkališta, svega, video sam čoveka koji je mnogo viši nego konji. Niko osim dvojice pratilaca nije znao ko je taj „džin“, pa sam, neometano, jedini prišao da ga pozdravim. Širok osmeh kada sam ga nazvao po imenu, onda smo razmenili nekoliko reči, a on je bio veoma srećan što mu je ponuđeno pivo Peroni koje sam imao u rancu. Neka vrsta normalnosti, iskrenosti i poniznosti s kojom je pristupio, iako je sportista ovakvog kalibra, to će ostati sa mnom zauvek u srcu. Mislim da je on jedinstven lik na svetskoj sportskoj sceni.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter