0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE – LUIS IBANJEZ IMA NOVI KLUB: Fantastični Argentinac pojačao ekipu bivšeg saigrača iz Dinamo Zagreba! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.23 u 17:55

Iskusni bek posle skoro decenije ponovo u Hrvatskoj!

Ponznati argentinski fudbaler, Luis Ibanjez, završio je dvogodišnju saradnju sa ekipom Grafičara. Prekaljeni levi bek oprostio se od kluba i saigrača putem Instagram naloga. Popularni Lučo se zahvalio svima na sjajnoj saradnji i poverenju.

-Porodica od prvog dana! Hvala na svemu! Hvala svim mojim saigračima, stručnom stafu, svim ljudima koji rade u klubu i izvan njega, hvala svima koji su deo ove porodice! Hvala na poverenju, ljubavi i poštovanju koje ste mi pružali iz dana u dan. Bila mi je čast biti deo ove ekipe i biti vaš kapiten. Srećno u budućnosti, uvek ću biti vaš najverniji navijač! Voli vas vaš Lučo! – poručio je doskorašnji kapiten Grafosa, koji je odosnom i partijama bio pravi lider na terenu od samog dolaska u redove srpskog prvoligaša. 

Kako HotSport saznaje, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je već pronašao novi angažman! Fantastični Argentinac, koji je svojevremeno briljirao na terenima širog Starog kontinenta, novi je as hrvatskog drugoligaša, ekipe Jaruna. Ibanjez će naredne sezone nastupati pod dirigentskom palicom nekadašnjeg saigrača iz Dinamo Zagreba, Jerka Leka.

FOTO: STARSPORT

 

‘Bombastična levica’ se posle skoro jedne decenije vraća u Hrvatsku, kako bi pomogao svom prijatelju i ostatku tima u nameri da naprave što bolji rezultat i domognu se plasmana u elitni rang takmičenja. Argentinac je stavio paraf na ugovor (1+1)  koji garantuje jednu sezonu saradnje, uz mogućnost ostanka i naredne takmičarske godine.

Đak Boke Juniors u Jarun osim iskustva donosi zavidan kvalitet. Jasno je ko će izvoditi sve vrste prekida u ekipi nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, te od koga će pretiti najveća opasnost po protivničke čuvare mreža.

Luis je tokom prethodne sezone pokazao da bekovska pozicija nije jedina na kojoj se vrhunski snalazi, s obzirom da je sa 35 godina bez greške komandovao veznim redom Grafosa. Ibanjez je tokom karijere nastupao za Boku, Dinamo Zagreb, Rasing, Đer, Crvenu zvezdu, Trabzonspor, Karabukspor, Zrinjski i spomenuti Grafičar.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter