0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ERAKOVIĆ: ‘Normalno je da razmišljamo o Ligi šampiona! Protiv Zenita možemo videti gde smo u odnosu na ranije susrete!’

Objavljeno: 03.07.23 u 23:50

Novi izazov za crveno-bele!

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Rusiji, gde ih već u utorak od 18 časova i 30 minuta očekuje susret sa Zenitom iz Sankt Peterburga. Izabranici Baraka Bahara protiv domaćeg tima započinju mini turneju prijateljskih susreta, a očekivanja uoči susreta izneo je Strahinja Eraković.

– Posle dobrih priprema na Zlatiboru, sada smo u Rusiji i pred nama su tri izuzetno kvalitetne utakmice. Drugačiji je i rad malo, veći je fokus na taktici u ova dva dana, iako je i na Zlatiboru bilo sjajno, jer smo sve vreme radili sa loptom. Čeka nas susret sa Zenitom, odlična su ekipa, igrali smo s njima dva puta u prethodnih godinu dana i sada ćemo da vidimo gde smo u odnosu na te susrete.

Nije tajna da se u redovima crveno-belih i razmišlja i razgovara o Ligi šampion.

– Normalno je da razmišljamo o Ligi šampiona, ali smo svi dovoljno veliki profesionalci i svesni smo da moramo veoma dobro da se pripremimo za to. Mislim da hvatamo dobar ritam kroz treninge, ali i utakmice, jer je Zenit ekipa koja po kvalitetu pripada Ligi šampiona. Želimo da odigramo dobru utakmicu – podvukao je Eraković.

13
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter