0
ATP

FOTO: Screenshot/ Telegram

ĐOKOVIĆA NIKADA NISTE VIDELI U OVOM IZDANJU: Nole gotovo zaspao dok je čekao nastavak meča! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.23 u 19:20

Propusti organizatora već prvog dana takmičenja!

Drugi reket sveta, Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo Vimbldona. Srbin je na startu trećeg grend slema u sezoni elminisao argentinskog predstavnika, Pedra Kaćina. Nole je rutinski slavio sa 3:0 (6:3, 6:3, 7:6).

Kada se izuzme pauza prouzrokovana lošom organzicijom, usled pljuskova u Londonu, Novak je do trijumfa došao za dva sata i 13 minuta igre na centralnom terenu. Pružio je Argentinac solidan otpor, ali to nije bilo dovoljno kako bi se zaustavio najbolji igrač svih vremena.

U finišu prvog dela igre na scenu je stupila kiša. Novak je insistirao na prekidu, ali sudija je želeo da se dovrši gem, ujedno i poslednji u setu. Đoković je slavio, a potom je usledila duga pauza. Organizatori su prilično loše i sporo reagovali, imajući u vidu da se pljuskovi bili najavljeni.

Zaposleni za održavanje podloge dugo su sušili travu kako bi meč mogao da se nastavi, a čekanje u hodniku je prilično umorilo srpskog asa. Đoković je često zevao, što nije promaklo kamerama. Prispavalo se Đokoviću, ‘pa je odlučio da meč brzo privede kraju’…

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter