1
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho (L) Danilo Pantic (C) and Ricardo Gomes napustaju mec, prekid during the Cukaricki v Partizan - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Cukaricki on April 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NACILJAO BOSANCA: Crno-beli hoće kapitena FK Sarajevo!

Objavljeno: 02.07.23 u 21:32

On im je jedna od meta ovog leta

Partizan je nastavio sa aktivnostima na transfer tržištu, a ovog puta je fokus usmerio ka komšijskoj Bosni i Hercegovini. Prema informacijama bosanskog portala „klix.ba“, crno-beli su uputili zvaničnu ponudu kapitenu Sarajeva, Almedinu Ziljkiću, koji je bio jedan od ključnih igrača tokom protekle polusezone.

Ziljkić, talentovani dribler rođen 1996. godine, ostvario je impresivne rezultate na terenu, postigavši pet golova i upisavši četiri asistencije na 14 odigranih mečeva. Ovaj levokrilni vezista, koji se takođe može istaći i na poziciji klasične desetke, smatra se jednim od najboljih igrača u bosanskoj Premijer Ligi u poslednjih nekoliko godina.

Pregovori između Partizana i Sarajeva su u toku, a samo je pitanje vremena kada će biti doneta odluka. Crno-beli su poslali snažnu ponudu za Ziljkića, koja čak prevazilazi njegovu tržišnu vrednost koja iznosi 600.000 evra prema Transfermarktu.

Ukoliko transfer bude realizovan, Almedin Ziljkić bi se pridružio listi novih pojačanja Partizana, koja već uključuje golmana Aleksandra Jovanovića, Nemanju Nikolića kao zamenu za Rikarda, kao i levog beka Nikolu Antića. Dolazak ovog talentovanog veziste sigurno bi ojačao redove beogradskog kluba i dodatno podigao očekivanja navijača uoči nove sezone.

10
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter