0
Evroliga

Partizan's Kevin Punter (C) celebrate with supporters after regular season round 16 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern29.12.2022. foto: Srdjan Stevanovic/STARSPORT

PANTER O PERIODU U ZVEZDI: ‘Pomogla mi je da se vratim – Ostalo je istorija!’

Objavljeno: 02.07.23 u 15:08

Period u redovima ‘crveno-belih’ mu je mnogo pomogao.

Američki bek i kapiten Partizana Kevn Panter otvoreno je govorio o svom boravku u redovima Crvene zvezde, smatrajući da je to bio jedan od prelomnih momenata u njegovoj karijeri.

‘Znate, kada tako negde odete, želite da sledeća stanica u vašoj karijeri veruje u vas, pa će vam samopouzdanje ponovo porasti. Crvena zvezda mi je pružila priliku da se vratim. Naravno i trener Šakota. Poznavali smo se iz AEK-a, verovao mi je. Verujem da se sve dešava s nekim razlogom. Ja sam dobra, vredna osoba i nisam zaslužio da se tako brzo izgubim. Ostao sam u Evroligi, Šakota mi je dao istu ulogu koju sam imao u AEK-u. Stigao sam kao igrač sa klupe, znao sam koliko će me koristiti. Bio je to siguran izbor, spasio me, a ostalo je istorij.’ – rekao je Panter.

On je u Zvezdu došao svojevremeno na poziv Dragana Šakote i tada ostavio odličan utisak.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter