2
Košarka

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

NOVA BOMBA U PARTIZANU, ’GROBARI’ MOGU DA ODAHNU: Sprema se novi ugovor za jednog od najboljih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.23 u 11:50

Posle Pantera i ’crno-beli’ će pokušati da zadrže i Ledeja.

Košarkaši Partizana su odigrali fanstastičnu sezonu osvojivši AdmiralBet ABA ligu, u Evroligi igrali su Top 8 fazu, gde su bili nadomak fajnal-fora. ’Crno-beli’ su poveli protiv Real Madrida u seriji 2:0 i kada su svi očekivali da će pred svojim navijačima obezbediti kartu za Kaunas, ali su ’kraljevi’ su preokrenuli i u svom ’Vizinik Centru’ i dobili 3:2.

Na kraju ove sezone Partizan je napustio jedan od nosilaca igre tokom čitave takmičarske godine, Matijas Lesor, koji je potpisao za Panatinaikos. Špekulisalo se da će i Panter napustiti Beograd, međutim, kapiten ’crno-belih’ je produžio saradnju. Sada je odjeknula nova vest, a to je da Dante Eksum napušta tim Željka Obradovića i pojačaće redove Dalasa.

Nakon produžetka saradnje sa Kevinom Panter, Partizan nastavlja da sklapa kockice za narednu sezone, pa spremaju novi ugovor sa jednim od najboljih igrača, Zekom Ledejom. On je jedan od najtraženijih igrača na tržištu a kako navodi BasketNews, mogao bi da ostane u Beogradu na još jednu sezonu.

FOTO: Starsport

Ledej je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 10,7 poena , uz 4,6 skokova i prosečan indeks korisnosti 12,6. Bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule u ABA ligi pošto je u finalnoj seriji sa Zvezdom prosečno beležio 13,8 poena, uz 55 odsto šuta za tri poena.

 

 

 

110
7

2 Komentara

  1. Partizane dovedi bracu Ilisic iz Derbija Podgorica. Mladi braca Hrvati ,rodom iz Bosne, Zvonko i Tomo, visoki 219 i 214, a stari svega 20g. su ogroman zalog za buduce godne. Izuzetno talentovani a gorostasni, posebno Zvonko. Verujem da bi prihvatili korektnu ponudu da ih Zeljko napravi kao velike igrace! Time bi dobili na visini ali i talentuekipe, uz to popunili bi prazninu u timu odlaskom Papapetrua i Lesora! Sjajna je vest ostanak Ladeya, pa u toliko bolje je prava stvar ove momke dovesti u Partizan.

    15
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter