0
Košarka

Foto: Printscreen/YouTube

KER IZABRAO 12 ZA MUNDOBASKET: Ovo je tim Amerikanaca koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 02.07.23 u 23:55

Mnogi bi rekli nikad slabiji tim

Sastav košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će se održati u Japanu, Filipinima i Indoneziji, je konačno poznat.

Selektor SAD, uz odobrenje i prihvatanje poziva od strane Džoša Harta, objavio je imena svih 12 igrača koji će predstavljati američki tim na Mundobasketu.

Kompletiran sastav čine: Tajris Haliburton, Džejlen Branson, Ostin Rivs, Entoni Edvards, Džoš Hart, Mikel Bridžis, Kem Džonson, Brendon Ingram, Paolo Bankero, Džeren Džekson junior, Bobi Portis i Voker Kesler.

Ovi igrači će zajedno nositi boje američke reprezentacije i predstavljati svoju zemlju na najprestižnijem takmičenju u svetu košarke. SAD ima izuzetno jak tim sa talentovanim igračima iz NBA lige, koji će se boriti za osvajanje svetskog zlata. Očekuje se da će ovi košarkaši pružiti izuzetne partije i doneti uspeh američkoj selekciji na Svetskom prvenstvu.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter