0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Panathinaikos - Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

GNUSNE UVREDE ZA RADONJIĆA: Zbog ovoga je odbio da preuzme ekipu Budućnosti! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.23 u 23:15

Užasan potez navijača crnogorskog tima

Petar Mijović ostaće na klupi košarkaša Budućnosti i u narednoj sezoni, odlučeno je posle brojnih spekulacija o mogućoj smeni trenera.

Mijović je umesto Vladimira Jovanovića preuzeo vođstvo podgoričkog tima i predvodio Budućnost do polufinala regionalnog šampionata, kao i do titule u Crnoj Gori.

Mediji su intenzivno pisali o mogućem povratku Dejana Radonjića, trenera koji je sa Crvenom zvezdom osvojio pet jadranskih trofeja i pet titula u Kupu. Radonjić je bio uspešan i sa nemačkim Bajernom, sa kojim je osvojio dve titule, a prošlu sezonu počeo je kao trener grčkog Panatinaikosa.

I pored tvrdnji da su pregovori u završnoj fazi, navijači nisu bili oduševljeni idejom o povratku Dejana Radonjića, što su jasno iskazali kroz poruke upućene iskusnom treneru. Radonjić je na kraju odustao od povratka u Podgoricu, a Petru Mijoviću je produžen ugovor.

1
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter