0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BUFON ODBIO UNOSNU PONUDU IZ SAUDIJSKE ARABIJE: Italijanski golman uskoro donosi bitnu odluku!

Objavljeno: 02.07.23 u 12:22

Legendarni golman uskoro donosi odluku.

Đanluiđi Bufon, jedan od najboljih golmana u istoriji fudbala, dobio je primamljivu ponudu od, za sada, neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije vrednu 15 miliona evra za jednogodišnji ugovor.

Italijanski mediji naveli su da će 45-godišnji Bufon u narednim danima doneti odluku o svojoj budućnosti, a ona je ubrzo i stigla. Naime, Bufon je odlučio da odbije bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, dok će naknadno doneti odluku da li će nastaviti da brani u Parmi.

Bufon, jedan od najpoznatijih italijanskih golmana svih vremena, imao je nekoliko opcija pred sobom. Mogućnosti su uključivale nastavak karijere u Parmi, prelazak u klub iz Saudijske Arabije ili okončanje igračke karijeru. Pošto je opcija iz Saudijske Arabije otpala, na stolu ostaju dve opcije.

Prošle sezone, Bufon je branio na 19 mečeva za Parmu, gde je i započeo svoju profesionalnu karijeru.

Tokom svoje impresivne karijere, Bufon je takođe nastupao za Juventus, gde je proveo period od 2001. do 2018. godine. Takođe je branio za PSŽ jednu sezonu, nakon toga se vratio u Juventus na dve godine, dok ga je put zatim odveo nazad u Parmu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter