0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

BOMBA U BAČKOJ TOPOLI: TSC rešio najveće pojačanje ovog leta i to iz Španije!

Objavljeno: 02.07.23 u 22:50

Mnogo očekuju od njega

Uroš Milovanović, mladi srpski napadač, pridružuje se TSC-u na jednogodišnjoj pozajmici, prema informacijama koje su preneli španski mediji. Sporting iz Hihona i srpski vicešampion postigli su dogovor o transferu talentovanog fudbalera.

Prema izvorima, TSC će platiti 50 hiljada evra za pozajmicu Uroša Milovanovića u Bačkoj Topoli. Važno je napomenuti da TSC ima opciju da otkupi mladog napadača od Sportinga iz Hihona za 850.000 evra u junu sledeće godine. Sporting iz Hihona je takođe obezbedio stavku o potencijalnom reotkupu srpskog fudbalera.

Uroš Milovanović je bio predmet interesovanja i belgijskog Beverena, koji je čak poslao poboljšanu ponudu. Međutim, TSC je na kraju uspeo da pretekne konkurenciju i dovede bivšeg napadača Radnika iz Surdulice.

Prema španskim izvorima, Milovanović je prvobitno bio sklon prihvatanju ponude Beverena, ali je na kraju bio privučen mogućnošću da se pridruži TSC-u i izazove u Evropi, s obzirom da srpski šampion ima zagarantovano mesto u Ligi Evrope ove sezone.

Uroš Milovanović se u Srbiji istakao u dresu Radnika iz Surdulice, gde je postigao 15 golova na 58 utakmica. Transferom u Sporting iz Hihona prošle godine, 31. avgusta, dobio je priliku da zaigra u Segundi. Međutim, nije uspeo da ostvari svoj potencijal u drugoj španskoj ligi i ove sezone je bio očekivan njegov odlazak iz kluba.

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, veliku želju za dovođenjem Uroša Milovanovića i ocenio ga kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona. Transferom Milovanovića, TSC je uspešno privođenje kraju još jedan transfer u ovom prelaznom roku. Pre njega, u TSC su stigli i Petar Stanić i Miloš Pantović kao velike želje sportskog sektora kluba.

26
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter