0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SABRANA DELA MILJENIKA DELIJA: Sve čarolije Nedovića iz prethodne evroligaške sezone na jednom mestu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.23 u 19:15

Neretko je srpski reprezentativac oduševljavao navijače crveno-belih!

Košarkaški klub Crvena zvezda i naredne sezone biće deo elitnog evropskog takmičenja. Crveno-beli uz dobili specijalnu pozivnicu, a trener Duško Ivanović i sportski sektor već uveliko rade na sklapanju novog tima. Prava rekonstrukcija, usled velikog broja odlazaka, sprema se na Malom Kalemegdanu.

Srbija će ponovo imati dva predstavnika u Evroligi (Partizan i Crvena zvezda) i nema sumnje da naša država to zaslužuje.

Zvezda je prethodnu takmičarsku godinu završila na 10. poziciji sa skorom od 17 pobeda i isto toliko poraza. Nakon očajnog starta sezone pod komandom Vladimira Jovanovića, ekipa se ‘preporodila’ dolaskom iskusnog crnogorskog stručnjaka. Jedan od lidera na terenu, odmah nakon oporavka od neugodne povrede zarađene u reprezentativnom dresu, bio je Nemanja Nedović.

Iskusni bek, đak Zvezdine škole, prosečno je beležio 12,5 poena, 1,7 skokova i tri asistencije po utakmici. Neretko je Nemanja dizao publiku na noge i mučio protivničke odbrane, a navijači su oduševljeno uživali u njegovim majstorijama.

Trojka za pobedu u prvom evroligaškom istorijskom derbiju je svakako obeležila sezonu kada je Nedović u pitanju, a Evroliga je napravila kompilaciju njegovih najboljih poteza.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter